Individuele begeleiding vanuit Een cursus in wonderen
Evt in combinatie met Innerlijk Kind-werk of The Work van Byron Katie

 

In een individueel gesprek stemmen we ons samen af op innerlijke leiding, en kijken tegen de achtergrond van Een cursus in wonderen naar wat jij als probleem ervaart. Zonder oordeel kijken we dieper naar binnen, om alle emoties en beperkende overtuigingen aan het licht te laten komen die jij hebt over jezelf, een ander of het leven, en die jou belemmeren je werkelijkheid als louter Liefde te ervaren. Om vervolgens de bereidwilligheid te vinden deze blokkades door jouw innerlijke leraar/gids, Jezus of
de Heilige Geest, te laten corrigeren. Waar dat behulpzaam lijkt kan ik in overleg met jou ook Innerlijk Kindwerk, Regressietherapie of The Work van Byron Katie gebruiken.

The Work van Byron Katie bestaat uit vier hoofdvragen en een drietal omkeringen waarmee je al je stressvolle gedachten kunt onderzoeken. Het is een krachtige manier om te leren vanuit een ander perspectief naar jouw kwesties te kijken, waardoor jouw houding verandert en je ze ook heel anders gaat ervaren. Binnenkort hierover meer informatie.

Regressietherapie is een doeltreffende methode om onbewust, traumatische en/of onverwerkte ervaringen bewust te maken zodat ze alsnog verwerkt kunnen worden - vaak resoneren dit soort ervaringen mee in wat je nu als 'hardnekkige problemen' ervaart. Hierbij komen diep ingegrifte, beperkende zelf- en Godsbeelden bloot te liggen, die vervolgens ontladen en aan de Heilige Geest gegeven kunnen worden, zodat Hij ze kan transformeren.

Praktische informatie

Kosten: 90,- voor een consult van 1,5 uur. Kom je van ver, of als we ook Innerlijk Kind werk doen of Regressietherapie gebruiken, dan kan een sessie uitlopen tot 2 uur. In dat geval zijn de kosten 120,-. Mochten de kosten echt een bezwaar zijn is overleg altijd mogelijk!

Ook Zoom, skype- en telefonische consulten, en consulten op lokatie mogelijk!